Vi brinner för snygga första intryck
med väl genomtänkta produkt- och materialval!

Vilka är vi egentligen?

Vi är ett familjeföretag med en branscherfarenhet på över 40 år.

Vi har fram till 2020 haft nöjet att försörja endast Västsverige med snygga och klimatsmarta solskyddsprodukter och gardiner. Vi har levererat tusentals rullgardiner, plisségardiner och andra solskydd för att kyla ner, snygga till och ge dig som kund en skönare tillvaro.

Vad är Newshade.se?

Vår hemsida är en beställningsportal för millimeter-anpassade solskydd och gardiner som skickas direkt från oss till dig. Oavsett var i Sverige du önskar ta emot din leverans.

Hos oss kan vem som helst konfigurera produkter i olika mått och utföranden. Hos oss kan man hänga hur länge man vill. Jämföra produkter, jämföra priser eller beställa hem prover och fundera i lugn och ro.

Prissättning och kvalité?

På grund utav vårt lilla men noggrant utvalda sortiment, lyckas vi hålla riktigt bra priser. Jämt!

En av anledningarna är att vi har få vävar på lager och därför inte behöver superstora lokaler. En annan anledning till att priset är lågt är för att du gör jobbet själv. Du mäter själv, lägger ordern själv, och monterar själv, vilket betyder att du inte behöver betala för tid eller personalkostnader, du betalar bara för de produkter du köper.

Alla produkter är sammansatta för hand med slitstarka komponenter och tåliga material vilket gör att du alltid har 3 års garanti oavsett vilken produkt du köper.

Vårt sortiment?

Med vår långa branscherfarenhet har vi stenkoll.

Hundratals vackra vävar, modeller och utföranden…. Matt, glittrigt, grönt eller blått? Nej, om sanningen skall fram så väljer faktiskt 99 % samma.

Därför har vi samlat de vävar, produkter och modeller som de flesta väljer.

Hos oss hittar du bassortimentet som passar nästan alla svenska hem, oavsett om du bor i lägenhet eller hus. Gammalt eller nytt.